Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

На кордоні з Польщею стартував проєкт «Електронна черга перетину кордону»

12 Грудня 2022 18:02

На кордоні з Польщею стартував проєкт «Електронна черга перетину кордону»

12 грудня 2022 року в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ», що на кордоні з Польщею, почав функціонувати проєкт «Електронна черга перетину кордону» для вантажних транспортних засобів. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Проєкт «Електронна черга перетину кордону/єЧерга» реалізується Міністерством інфраструктури України у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Державною службою України з безпеки на транспорті, Державним агентством автомобільних доріг України, Державною митною службою України та Державною прикордонною службою України за підтримки USAID/UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS».

Як наголошено, що єЧерга упорядкує та збільшить транспортний потік вантажних транспортних засобів. Перевізники зможуть планувати день і час прибуття до пропускного пункту, адже знатимуть, коли настане їх черга перетину кордону. Це дозволить оптимізувати час, витрачений на перебування в черзі, та зменшити витрати на перевезення товарів.

Користування електронною чергою безкоштовне.

Щоб потрапити в єЧергу, потрібно заздалегідь зареєструватися на сайті www.echerha.gov.ua.

Після реєстрації водій отримає повідомлення про приблизний час перетину польсько-українського кордону.

Для користувачів єЧерги працюватиме гаряча лінія за номером +38 (044) 334 4304.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності