Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

EU4Business надала консультаційну допомогу 50 МСП щодо виходу на закордонні ринки

04 Серпня 2023 12:48

EU4Business надала консультаційну допомогу 50 МСП щодо виходу на закордонні ринки

Програма «EU4Business» за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини забезпечила консультаційну допомогу 50 українським підприємствам для виходу на ринки країн ЄС.

Проєкт був реалізований спільно з консалтинговою компанією PMCG і досяг головних цілей:

  • підтримав 50 малих і середніх українських компаній у запуску або активізації експорту,
  • підвищив професійний рівень 36 експортних консультантів, а відтак ‒ розвиток інфраструктури експортного консалтингу в Україні.

Підприємства, що брали участь у проєкті, охоплювали різні сфери виробництва товарів та послуг: від виготовлення харчових продуктів до надання послуг широкоформатного друку.

Співпраця з експортним консультантом дозволила власникам та керівникам бізнесів:

  • отримати новий погляд на свою компанію та продукти (товари або послуги),
  • отримати якісне незалежне оцінювання готовності до експорту як компанії, так і продукту,
  • підійти до обрання експортного ринку свідомо.

Наразі проєкт в межах EU4Business завершився і 36 українських консультантів, які повністю опанували нові підходи, готові надавати консультаційні послуги.

Список експертів, до яких ви можете звернутися і замовити відповідні послуги, можна знайти за посиланням.

Програма міжнародної співпраці «EU4Business»: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше за посиланням.

Зміст публікації та методології є виключною відповідальністю PMCG і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності