Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Підприємці можуть отримати співфінансування до 2 млн євро на проєкти з відбудови України

09 Листопада 2023 15:34

Підприємці можуть отримати співфінансування до 2 млн євро на проєкти з відбудови України

Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) розпочало спеціальну програму фінансування для компаній, які зацікавлені у розвитку бізнесу в Україні та допомагають у її відбудові.

У межах проєкту передбачено підтримку проєктів з наступних секторів:

  • Аграрний
  • Будівництво/реконструкція
  • Альтернативна енергетика
  • Охорона здоров'я

Формат співпраці:

  1. Угода про виконання. Компанія спроможна власними силами імплементувати проєкт, проте потребує фінансової допомоги. Такий формат передбачає отримання до 200 тис. євро за умови співфінансування проєкту 50%/50%.

  2. Угода про співробітництво. Компанія потребує фінансів, технічної та експертної підтримки, нетворкінгу, залучених експертів, знань тощо. Такий формат передбачає отримання фінансової допомоги до 2 мільйонів євро за умови співфінансування проєкту 50%/50%, а також підтримки GIZ Ukraine на усіх етапах виконання проєкту.

Як взяти участь:

  1. Ознайомтесь з критеріями відбору компаній і проєктів: www.develoPPP.de/ukraine.
  2. Проаналізуйте компанію і проєкт відповідно до умов конкурсу.
  3. Підготуйте структуровану концепцію вашого проєкту на 1-2 сторінки англійською мовою, зазначивши проблематику, цілі й завдання, стратегію виконання завдань, часові рамки, очікувані результати, формат співпраці.
  4. Підготуйте коротку інформацію про вашу компанію: виписка з ЄДРПОУ, посилання на інтернет-ресурси, презентації та/або публікації.
  5. Надішліть підготовлену інформацію на develoPPP@giz.de із зазначенням теми «Special competition Ukraine_expression of interest_GIZ Ukraine».

У разі виникнення додаткових запитань, зв'яжіться з контактної особою: Євген Куруленко, координатор проєкту GIZ Ukraine, yevhen.kurulenko@giz.de

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності