Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Діяльність Координаційного центру продовольчої допомоги для харчової промисловості Україні

23 Січня 2023 14:03

Діяльність Координаційного центру продовольчої допомоги для харчової промисловості Україні

Координаційний центр продовольчої допомоги для харчової промисловості Україні допомагає підприємствам роздрібної харчової торгівлі та промисловості, які бажають допомогти із забезпеченням населення України харчовими продуктами.

Координаційний центр працює у межах заходів проєкту двосторонньої співпраці «Agritrade Ukraine» Федерального міністерства продовольства та сільського господарства (BMEL).

Завдання координаційного центру

Координаційний центр узгоджує офіційні запити з України з пропозиціями допомоги від представинків харчової промисловості Німеччини.

Його мета – швидко та адресно покривати потреби у харчових продуктах в Україні. Для цього Координаційний центр підтримує тісний контакт із відповідними державними органами в Україні, орієнтується на конкретні потреби на місці та повідомляє про них зацікавленим компаніям у Німеччині. Окрім того, він також координує роботу логістичних хабів у Польщі.

З першого дня війни в Україні багато компаній, що виробляють органічні продукти харчування, запропонували свою допомогу. Оскільки спочатку Координаційний центр міг координувати лише компанії з власною логістичною інфраструктурою, його роботу доповнював створений представниками органічної галузі портал для пожертв «Deine-Ukraine-Hilfe», що слугує контактним центром для продовольчої допомоги.

Запити та пропозиції пожертв з органічної галузі приймають як у Координаційному центрі, так і контактною особою порталу Deine-Ukraine-Hilfe – Себастіан фон Ельтц (Sebastian von Eltz), e-mail: info@deine-ukraine-hilfe.de.

Також Координаційний центр разом з неприбутковою організацією «Atelier Ernährungswende gUG», а також спільно з професійним об’єднанням «Die Freie Bäcker e.V.» та «DB Cargo AG» у рамках ініціативи «BROT-BRÜCKE UKRAINE» організував перші постачання хліба до України.

Контакти

Контактна особа: Андре Піллінг (André Pilling)

  • Тел.: +49 30 / 57 71 07 99-0
  • E-mail: info@lebensmittelhilfe-ukraine.de

Адреса:

  • Handelskammer Hamburg, z.H. Koordinierungsstelle, Lebensmittelhilfe-Ukraine,
  • Adolphsplatz, 1;
  • 20457, Hamburg

Більш детально за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності