Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Інформація щодо проведення міжнародної виставки органічної продукції «Біофах eSpecial 2021»

16 Лютого 2021 13:00

Інформація щодо проведення міжнародної виставки органічної продукції «Біофах eSpecial 2021»

У період 17 до 19 лютого 2021 року вперше в онлайн-форматі відбудеться міжнародна торговельна виставка органічних харчових продуктів «Біофах eSpecial 2021».

Цьогоріч на «BIOFACH» Україна буде представлена національним павільйоном - Organic Ukraine Business Hub, організованим ГС «Органічна Україна» за підтримки проєкту Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», та стендом органічних ягідних підприємств, організованим за підтримки проєкту технічної допомоги «International Trade Centre Ukraine».

Разом з українськими компаніями у виставці також візьмуть участь заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Сергій Глущенко і заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України - Торговий представник України Тарас Качка. До них приєднаються учасники Органічної ініціативи, представники медіа, органів державної влади та державних установ (Мінекономіки, Держпродспоживслужби, ДУ «Офіс з просування експорту України», ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти»).

З метою ознайомлення з основними досягненнями та тенденціями світового органічного ринку для них заплановано онлайн-тур, що став можливим завдяки підтримці швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що фінансується Швейцарією та впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Варто відзначити, що участі українських компаній у виставці передував шлях підготовки у вигляді серії тренінгів для органічних експортерів, організовані та проведені у лютому 2021 року Асоціацією «Ягідництво України» за підтримки проєкту Програми USAID з аграрного і сільського розвитку - «АГРО».

Учасники виставки зможуть взяти участь в онлайн-заходах, ознайомитися із виробничо-збутовими ланцюгами органічної сільськогосподарської продукції для подальшого розвитку органічного сектору в Україні, матимуть можливість відвідати стенди різних країн та компаній, призначити та провести онлайн-зустріч з експонентами.

Програму своєї онлайн-участі кожен учасник планує самостійно, відповідно до своїх цілей та розпорядку часового ресурсу.

Робоча мова на виставці – англійська/німецька.

Висвітленням всіх події на міжнародній виставці «Біофах eSpecial 2021» здійснюватиметься на вебпорталі OrganicInfo.ua, який було акредитовано організаторами як ЗМІ.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності