Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Практичний вебінар для виробників та експортерів овочів, фруктів і натуральних харчових інгредієнтів

02 Вересня 2020 09:00

Практичний вебінар для виробників та експортерів овочів, фруктів і натуральних харчових інгредієнтів

До уваги виробників та експортерів овочів, фруктів і натуральних харчових інгредієнтів!

Комітет харчової промисловості та сільського господарства при Німецько-Українській промислово-торговельній палаті разом із партнером «Агроторгівля України» за підтримки Офісу з просування експорту України та Торгово-промислової палати України запрошує Вас взяти участь у практичному вебінарі “Збут української продукції у ЄС – можливості та виклики (свіжі фрукти, овочі та натуральні інгредієнти)”, що відбудеться 7 вересня 2020 р. з 10.30 по 11.30 год.

Для проведення вебінару запросили німецьких експертів з Німецького центру сприяння імпорту Import Promotion Desk Germany (IPD) пані Терезу Хюттенгофер (експерт із питань натуральних інгредієнтів) і пана Торстена Пічу (експерт із питань фруктів і овочів), які мають практичний досвід роботи із продажів на європейському ринку. У рамках вебінару експерти розкажуть про вимоги для здійснення експорту до країн ЄС, останні тренди та поділяться досвідом роботи IPD в Україні. Мова семінару – англійська з перекладом.

Вебінар може бути записаний на відео, у разі приєднання до семінару учасник дає свою згоду на публікацію відео- та фотоматеріалів.

Для реєстрації на участь у вебінарі перейдіть, будь ласка, за посиланням: https://cutt.ly/5fxyb1W, після чого Ви отримаєте запрошення з посиланням на вебінар.

У разі будь-яких інших запитань, будь ласка, звертайтеся до координатора заходу: Сергій Жабуровський sergii.zhaburovskyi@ukraine.ahk.de +38 050 050 6004

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності