Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Інформація щодо Міжнародного транспортного форуму “TRANS EXPO ODESA 2020”

02 Вересня 2020 10:00

Інформація щодо Міжнародного транспортного форуму “TRANS EXPO ODESA 2020”

Лідер в проведенні Міжнародних транспортних конференцій і форумів в Україні та видавник Міжнародного журналу “Судноплавство” РІА “МедіаКомпас” розпочали підготовку до проведення щорічного Міжнародного транспортного форуму “TRANS EXPO ODESA 2020”.

“TRANS EXPO ODESA 2020”, це розширена бізнес-платформа для взаємодії суб’єктів транспортної і інфраструктурної галузі України та світової бізнес спільноти, ефективна платформа по оновленню та розширенню транспортного сектору України, метою якої є сприяння покращенню транспортних сполучень між країнами, забезпеченню комплексного інноваційного розвитку транспорту та інфраструктури шляхом євроінтеграції транспортної системи України в Європейські транспортні мережі.

Захід пройде 27-29 жовтня 2020 року в м. Одеса у Виставковому центрі Одеського Морського вокзалу.

В рамках форуму відбудеться 17-а Міжнародна виставка з судноплавства, суднобудування і розвитку портів “Одеса 2020”, а також 23-я Міжнародна конференція “Розвиток транспортної системи України: виклики і перспективи. FOCUS: сухі порти, логістичні хаби, індустріальні парки, аеропорти”.

Протягом більш ніж 20 років подія збирає лідерів морської та транспортної галузей України і всього світу, найвпливовіших виробників обладнання для портів, терміналів, суден та є важливим рушієм щодо розбудови та поглибленню взаємовідносин між Україною та ЄС, які здійснюються на принципах економічної інтеграції, що сприятиме впровадженню кращих європейських стандартів у сфері інфраструктури України.

У 2020 році форум вперше пройде в поєднанні переваг онлайн- та офлайн-просторів. Офлайн-форум включає в себе ряд заходів: конференцію, в рамках якої пройдуть панельні дискусії, круглі столи, зустрічі, онлайн-мости, спеціалізовані виставки, які пройдуть підчас заходу на Одеському морвокзалі. Одночасно буде запущена віртуальна платформа, на базі якої пройдуть онлайн-трансляції всіх заходів форуму та виставка в онлайн-форматі. Оновлений формат “TRANS EXPO ODESA 2020” робить ділову програму форуму більш цікавою, розраховану на більш масштабну аудиторію. Завдяки віртуалізації заходів форуму набагато більше учасників зможе відвідати захід, що збільшить популярність і затребуваність “TRANS EXPO ODESA 2020” та дозволить істотно розширити географію учасників заходу, а також зробити участь у форумі простіше і функціональніше, зберігаючи всі атрибути офлайн формату і відкривши нові можливості веб-технологій.

Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням: https://trans-expo-odessa.com/uk

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності