Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Презентовано аналіз стану галузі виробництва текстилю, одягу, шкіри та взуття в умовах повномасштабної війни

11 Липня 2024 18:58

Презентовано аналіз стану галузі виробництва текстилю, одягу, шкіри та взуття в умовах повномасштабної війни

Дослідницька агенція «Fama» у співпраці з Асоціацією «Укрлегпром» на замовлення Офісу з розвитку підприємництва та експорту провели аналіз стану галузі виробництва текстилю, одягу, шкіри та взуття в умовах повномасштабної війни.

Так, наприкінці 2023 року в Україні зареєстровано 19 700 виробників одягу, взуття, текстильних і шкіряних виробів.

У 2023 році дохід галузі знизився на 13%. Не зважаючи на повномасштабну війну, в Україні формуються нові перспективні напрямки, які користуються попитом як на внутрішньому ринку, так й орієнтовані на експорт:

  • Виготовлення military-продукції та спецодяг для силових структур;
  • Виготовлення домашнього одягу;
  • Виготовлення весільних суконь.

Дослідження містить огляд ключових проблем галузі, змін у структурі ринку, тенденцій та перспектив на глобальному ринку, специфіки виробництва та викликів збуту, експорту та імпорту, рекомендації від експертів щодо подальшого розвитку галузі.

Більш детально за посиланням.

Дослідження проведено дослідницькою агенцією «Fama» у співпраці з Асоціацією «Укрлегпром» на замовлення Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту Дія.Бізнес, за підтримки програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансує ЄС та Уряд Німеччини і реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. GIZ Ukraine.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності