Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

На Вінниччині обговорили проблеми і перспективи експортного потенціалу області в умовах війни

03 Вересня 2024 12:34

На Вінниччині обговорили проблеми і перспективи експортного потенціалу області в умовах війни

29 серпня 2024 року за підтримки ПРООН в Україні, у партнерстві з Вінницькою обласною державною адміністрацією та обласною радою у рамках проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку (ЦСР)» відбувся круглий стіл. Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Основною метою заходу було надання експортерам Вінниччини необхідних знань та компетенцій для ефективної роботи на зовнішніх ринках, а також розширення можливостей та підвищення експортної спроможності бізнесу області.

Відкрив засідання директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОВА Ігор Цехановський, висловивши вдячність Програмі розвитку ООН за всебічну підтримку України.

Представники Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області взяли участь у заході та ознайомили присутніх з основними вимогами до експорту харчових продуктів та зерна.

Як зазначено, захід став важливою платформою для діалогу між представниками бізнесу і влади та сприяв встановленню нових контактів і обговоренню майбутніх проєктів.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності