Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Стартує набір підприємців Буковини на інтенсив «Go Export»

05 Вересня 2024 15:57

Стартує набір підприємців Буковини на інтенсив «Go Export»

Вихід на міжнародні ринки — ключ до нових можливостей для бізнесу, оскільки допомагає зміцнити позиції на світовій арені, дає змогу збільшити обсяги продажів, мінімізувати ризики, перетворюючи виклики на можливості для розвитку.

Дізнатися про те, як правильно налаштувати експортну діяльність та які є інструменти підтримки експортерів, допоможе безоплатний офлайн-інтенсив «Go Export», який відбудеться 17–18 вересня 2024 року в місті Чернівці за організації Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту Дія.Бізнес і Чернівецької обласної військової адміністрації.

Спікерами будуть Ольга Гвоздьова й Анна Міленіна — радниці Офісу з розвитку підприємництва та експорту, Галина Перепелиця — експертка з відповідності вимогам на зовнішніх ринках, Дмитро Швець — директор консалтингової компанії «Start Global», Тодощук Андрій — голова Асоціації професійних митних посередників.

Інтенсив з експорту «Go Export» надасть комплексне та системне розуміння про те, що таке експортна діяльність та як виходити на зовнішні ринки. Перший день розрахований на експортерів-початківців, другий буде корисним досвідченим експортерам.

Теми інтенсиву:

  • Інструменти підтримки експортерів
  • Оцінка готовності до експорту, побудова експортної стратегії
  • Вибір пріоритетного ринку для експорту
  • Вимоги на зовнішніх ринках
  • Митні питання
  • Ведення перемовин

Детальніше — за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності