Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Мінекономіки запрошує взяти участь в опитуванні стосовно підготовки запитань щодо торговельної політики Казахстану

04 Вересня 2024 12:14

Мінекономіки запрошує взяти участь в опитуванні стосовно підготовки запитань щодо торговельної політики Казахстану

Відповідно до графіку засідань Органу СОТ з питань огляду торговельної політики на 25 та 27 вересня 2024 року заплановано проведення першого Огляду торговельної політики Республіки Казахстан.

Під час згаданого засідання розглядатимуть звіти щодо торговельної політики, підготовлені Урядом Республіки Казахстан та Секретаріатом СОТ (документи WT/TPR/G/459 і WT/TPR/S/459).

Згідно із встановленою процедурою після розповсюдження звітів члени СОТ мають можливість надсилати письмові запитання стосовно торговельної політики Казахстану не пізніше, ніж за два тижні до проведення вказаного засідання.

Міністерство економіки України просить опрацювати згадані звіти, акцентуючи особливу увагу на питаннях, що мають вагоме значення для розвитку торговельно-економічного співробітництва між Україною та Казахстаном, і сформулювати запитання, на які доцільно отримати відповіді у рамках зазначеного заходу.

Відповідну інформацію (запитання) просимо надати Мінекономіки (за можливості англійською мовою) до 4 вересня 2024 року з копією на електронну адресу: wto@me.gov.ua з копією на e-mail: lchumakova@me.gov.ua.

Казахстан

Анкета-опитувальник до огляду торговельної політики

Огляд заплановано на 25 та 27 вересня 2024 року

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності