Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Каталог «Експортний потенціал Полтавщини»: подавайте заявки

30 Серпня 2024 15:05

Каталог «Експортний потенціал Полтавщини»: подавайте заявки

Одне з ключових завдань місцевих та регіональних органів самоврядування й активних команд з підтримки бізнесу — стимулювати розвиток місцевого підприємництва та створити умови для посилення експортної спроможності регіону.

Саме тому Полтавська міська рада спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, центрами підтримки підприємців Дія.Бізнес у Полтаві й Кременчуці, а також Агенцією регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» спільно формують Каталог «Експортний потенціал Полтавщини», який міститиме інформацію про дійсних експортерів регіону.

Потрапивши до переліку експортерів, підприємці отримають додаткові можливості для просування своїх товарів і послуг за кордоном. Оскільки сформований Каталог експортерів поширюватиметься серед посольств, міжнародних партнерських організацій та безпосередньо імпортерів, що бажають знайти потенційних надійних партнерів в Україні.

До Каталогу може податися будь-яке українське підприємство незалежно від розміру компанії та сфери діяльності, яке зареєстроване в Полтавській області або релоковане до регіону, має експортний досвід, позитивну ділову репутацію та в якого відсутні будь-які звʼязки з росією чи білоруссю.

Подати заявку можна нижче:

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Каталог «Експортний потенціал Полтавщини» формується в межах програми «Розбудова регіональної інфраструктури підтримки експортерів», яка реалізується громадською організацією Unite Ukraine спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки проєкту Міжнародного торговельного центру «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни», який фінансується Урядом Японії.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності