Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

SIAL PARIS 2024: набір компаній органічного сектору для участі у межах Національного стенда України

18 Квітня 2024 18:03

SIAL PARIS 2024: набір компаній органічного сектору для участі у межах Національного стенда України

SIAL PARIS - одна з найвпливовіших міжнародних виставок харчової промисловості у світі, яка відбувається щодва роки у Франції, Париж, і обʼєднує понад 150 000 провідних світових роздрібних покупців та виробників харчових продуктів з Європи, Близького Сходу, Африки та Азії.

Цьогоріч відбудеться ювілейна — 60-та виставка, на якій запланована участь близько 7 300 компаній з понад 200 країн світу.

На провідній міжнародній виставці харчової промисловості «SIAL PARIS 2024» буде вперше організовано Національний стенд України, у межах якого зможуть представити свій експортний потенціал 6 українських компаній органічного сектору.

Важливо: При відборі учасників перевага надаватиметься малим та середнім підприємствам, які представлятимуть органічну харчову продукцію з вищою доданою вартістю.

Участь у виставці допоможе ознайомитися з останніми тенденціями та інноваціями харчової галузі й головне — залучитися релевантними контактами потенційних бізнес-партнерів для налагодження довготривалої співпраці.

Дедлайн подання заявок: 30 квітня 2024 року (23:59).

Детальніше про умови участі — за посиланням.

Національний cтенд України на SIAL Paris 2024 організований Ukrainian Food Association під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України за сприяння Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту Дія.Бізнес, платформи «Nazovni» та за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія); Європейського Союзу та уряду Німеччини в межах програми міжнародного співробітництва «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку в Україні реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності