Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Набір компаній органічного сектору для участі у виставці «SIAL PARIS 2024»

Дата:19 - 23 Жовтня 09:00 - 18:00
Тривалість: 5 днів
Формат:Виставка
Локація: Франція. Париж
Організатор: Офіс з розвитку підприємництва та експорту
Сектори: Харчова промисловість
Набір компаній органічного сектору для участі у виставці «SIAL PARIS 2024»

Детальніше про захід

На провідній міжнародній виставці харчової промисловості «SIAL PARIS 2024» буде вперше організовано Національний стенд України, у межах якого зможуть представити свій експортний потенціал 6 українських компаній органічного сектору.

SIAL PARIS — одна з найвпливовіших міжнародних виставок харчової промисловості у світі, на якій представлені новітні продукти, технології та інновації в галузі.

Захід проводять щодва роки у Paris Nord Villepinte Exhibition Centre та обʼєднує понад 150 000 провідних світових роздрібних покупців і виробників харчових продуктів з Європи, Близького Сходу, Африки та Азії.

Експоненти з усього світу збираються на SIAL, щоб представити свої продукти, інновації та технології. На заході буде презентовано напівфабрикати, інгредієнти, обладнання та технології для харчової промисловості.

SIAL приділяє особливу увагу питанню стійкості й сталого розвитку з екологічних, економічних і соціальних аспектів.

Цьогоріч відбудеться ювілейна — 60-та виставка, на якій запланована участь близько 7 300 компаній з понад 200 країн світу.

До участі в українській експозиції буде відібрано 6 компаній-виробників органічної продукції.

Під час заходу учасники мають змогу представити продукцію свого виробництва іноземній аудиторії та обговорити останні події й тенденції органічної галузі, отримати корисні контакти для подальшої співпраці.

Переваги участі у виставці у межах Національного стенда України:

  • Покриття частини виставкових витрат
  • Обладнане робоче місце
  • Розміщення інформації про компанію на порталі SIAL PARIS
  • Супровід та організаційна підтримка: планування індивідуальних зустрічей, запрошення іноземних партнерів, супровід під час B2B-зустрічей тощо

Важливо: Під час відбору учасників перевага надаватиметься малим та середнім підприємствам, які представлятимуть органічну харчову продукцію з вищою доданою вартістю.

Критерії участі:

  • Реалізація господарської діяльності в органічному секторі впродовж трьох років на момент подання заявки
  • Підприємство має бути зареєстрованим на території України (перевагу віддають суб’єктам господарської діяльності, 50% власності яких належить громадянам України або юридичним особам, що зареєстровані в Україні)
  • Дійсний сертифікат, що підтверджує відповідність органічного виробництва та/або обігу органічної продукції
  • Наявність вебсайту та промоційних матеріалів англійською мовою
  • Наявність англомовного співробітника (представника компанії на виставці) й готовність відрядити його до Франції на період роботи виставки
  • Готовність до покриття витрат на логістику, проживання, харчування представників компанії, логістику для обладнання та зразків продукції (за потреби)
  • Відсутність будь-яких юридичних чи фінансових зв’язків з російською федерацією та/або білоруссю

Після проведення детальної перевірки компаній організатори формують short list потенційних учасників та комунікують з ними для підтвердження участі або уточнення даних. За результатами обробленої інформації організатори, враховуючи коментарі представників партнерів-організаторів павільйону, обирають компанії-учасниці, інформують їх щодо підтвердження участі та реєструють в електронній системі виставки.

Контакти

У разі виникнення запитань, звертайтеся до проєктного менеджера відділу міжнародної співпраці Офісу з розвитку підприємництва та експорту Наталії Бабаніної: nbabanina@epo.org.ua

Реєстрація

Дедлайн заповнення аплікаційної форми — 30 квітня 2024 року (23:59)

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Перспективи

Національний cтенд України на SIAL Paris 2024 організований Ukrainian Food Association під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України за сприяння Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту Дія.Бізнес, платформи «Nazovni» та за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія); Європейського Союзу та уряду Німеччини в межах програми міжнародного співробітництва «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку в Україні реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності