Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Презентовано Національну освітню програму «Світанок» з виходу на міжнародні ринки

17 Квітня 2024 13:36

Презентовано Національну освітню програму «Світанок» з виходу на міжнародні ринки

Презентовано нову національну освітню програму «Світанок» для розвитку українського експорту та підтримки місцевих підприємців.

Національна освітня програма «Світанок» має на меті підсилити спроможність українських компаній, з незначним експортним досвідом, під час виходу на міжнародні ринки.

Участь у Програмі можуть взяти 100 представників мікро-, малого та середнього бізнесу, які хочуть розширити експорт та базу іноземних партнерів.

Подати заявку можуть представники мікро-, малого та середнього бізнесу, які:

  • планують розпочати або розширити експортну діяльність у 2024 році;
  • мають досвід експорту та є чинними експортерами з незначним досвідом.

Навчання триватиме з 7 до 28 травня 2024 року в офлайн та онлайн-форматах.

Учасники відвідають 12 онлайн-лекцій та 5 групових офлайн і онлайн-зустрічей на базі 10 центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у Бучі, Одесі, Ужгороді, Кременчуці, Кривому Розі, Полтаві, Луцьку, Тернополі, Рівному, на базі КНУ ім. Т. Шевченка у Києві.

Серед основних тем курсу:

  • Можливості та виклики для українських компаній на міжнародному ринку
  • Методи дослідження ринку
  • Особливості законодавства та регулювання експорту
  • Маркетингові інструменти для просування продукту на міжнародному ринку
  • Вибір оптимальної стратегії впровадження інновацій на міжнародному ринку
  • Ведення торговельних переговорів та укладання угод

Кожен модуль складається з теоретично-практичних тренінгів, домашніх завдань та фідбек-сесій за результатами домашнього завдання. Спікерами та менторами Програми виступають експерти та практики, які просувають та масштабують продукти на міжнародних майданчиках.

За результатами навчання 20 учасників отримать розроблені комплексні плани розширення експортних можливостей, а також рекомендації щодо покращення бізнес-стратегії з виходу на міжнародний ринок.

Також 20 випускників Програми отримають тримісячний доступ до міжнародного пошукового B2B-порталу «Kompass», який надає дані та інноваційні рішення для працівників відділів продажів, маркетингу та закупівель у всьому світі тощо.

Контакти

За деталями звертайтеся на електронну пошту Програми: info@svitanok.net.ua

Реєстрація

Дедлайн подання заявки — 29 квітня 2024 року (23:59)

Для участі у національній освітній програмі «Світанок» потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Національна освітня програма «Світанок» ініційована центром підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі та реалізується мережею центрів Дія.Бізнес за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту за підтримки Європейського Союзу та уряду Німеччини в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку в Україні реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності