Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Видано практичний посібник «Публічні закупівлі ООН для українського бізнесу»

17 Квітня 2024 11:03

Видано практичний посібник «Публічні закупівлі ООН для українського бізнесу»

За теперішніми оцінками КМУ, Світового банку, Єврокомісії та Організації Об’єднаних Націй, на кінець 2023 року загальна вартість реконструкції та відновлення в Україні протягом наступних 10 років становитиме $486 мільярдів. Велика частка міжнародної допомоги надходитиме саме через публічні закупівлі ООН.

Україна входить до чільної 20-ки країн-постачальників ООН, і майже 2% загального обсягу закупівель Організації у 2022 році покрив саме український бізнес.

Представники ООН відзначають високу конкурентоспроможність та гнучкість українських виробників, але також стверджують, що останні не використовують свій потенціал на повну.

Для збільшення участі українського підприємництва в закупівельних процесах Організації, Офіс з розвитку підприємництва та експорту розробив практичний посібник (ґайд) «Публічні закупівлі ООН для українського бізнесу».

Він містить теоретичну й практичну частину: рекомендації, опис основних секторів та обсяги закупівель ООН, покрокову інструкцію налагодження співпраці та реєстрації на порталі ООН, вимоги щодо основної тендерної документації, види контрактів, тендерних оголошень, їх складники тощо.

Більш детально за посиланням.

Матеріал розроблено Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес у межах проєкту «EU4Business: SME Policies and Institutions Support» (SMEPIS), що реалізується Ecorys у консорціумі з GIZ, BRDO та Civitta за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності