Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Експертна дискусія: «Зміни в молочній галузі за два роки війни»

12 Квітня 2024 16:38

Експертна дискусія: «Зміни в молочній галузі за два роки війни»

Попри повномасштабну війну український молочний сектор демонструє свою стійкість та продовжує адаптуватися до нових викликів. Тож чого варто очікувати виробникам молочних продуктів на внутрішньому та міжнародних ринках, яку підтримку може забезпечити держава та які зміни чекають на сектор у найближчому майбутньому?

25 квітня 2024 року о 14:00 відбудеться онлайн-дискусія «Зміни в молочній галузі за два роки війни», під час якої учасники дізнаються про:

  • теперішній стан та нагальні проблеми молочної галузі України
  • виклики та можливості експорту аграрної продукції
  • тренди глобального ринку молока
  • зміни в структурі та географії молочного експорту

Серед спікерів — голова Спілки молочних підприємств України Вадим Чагаровський, перший заступник міністра Мінагрополітики Тарас Висоцький, менеджерка з економічних питань та заходів Eucolait Джулія Колард та директор агентства «Інфагро» Василь Вінтоняк.

Захід буде корисним для представників молочної галузі, зокрема експортерів, національних та міжнародних галузевих бізнес-об’єднань, компаній-трейдерів.

Зареєструватися можна до 24 квітня 2024 року (15:00) за посиланням.

Перспективи

Захід проводиться Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес та аналітичним агентством «Інфагро» за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), www.qftp.org.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності