Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

12 українських компаній презентували продукцію на Gastronord 2024

12 Квітня 2024 11:39

12 українських компаній презентували продукцію на Gastronord 2024

У шведському місті Стокгольм 9-11 квітня 2024 року відбулася провідна міжнародна виставка харчових продуктів та напоїв Північної Європи «GastroNord 2024», яка обʼєднала понад 7 400 професійних відвідувачів з усього світу, серед яких баєри з категорії HoReCa та ритейлу.

Україна вперше була представлена Колективним стендом на цій виставці, у межах якого експортний потенціал розкривали 12 українських виробників харчової продукції.

Продукти, що були представлені: свіжі, заморожені та сублімовані ягоди, горіхи, мед, а також перероблена продукція з доданою вартістю — снеки, джеми, фруктово-горіхові батончики тощо. Детальніше ознайомитися з продукцією компаній можна за посиланням.

Протягом трьох насичених днів українські компанії провели 200 B2b-зустрічей з потенційними партнерами, серед яких дистриб’ютори та ритейлери зі Швеції, Норвегії, Данії, Фінляндії, Естонії, Італії та Іспанії (Menigo Foodservice AB, Coop, Martin & Servera). А також отримали 23 попередні домовленості про співпрацю.

Окрім того, українські експоненти мали можливість вивчити тенденції світових ринків харчової промисловості, відвідали профільні заходи з ключовими стейкхолдерами сектору та залучилися новими релевантними контактами.

Також у межах виставки відбулася конференція «Sweden Foodtech Big Meet», під час якої компанії-учасники ознайомилися з інноваційними та сталими рішеннями та технологіями харчової промисловості Швеції.

У межах участі у Колективному стенді учасники отримали всебічну підтримку в підготовці до міжнародної виставки: менторські сесії від експертів продовольчого ринку Швеції, обладнане робоче місце для презентування продукції та проведення зустрічей, розміщення профілю компанії у цифровому каталозі виставки.

GastroNord 2024

Колективний стенд України на міжнародній виставці «GastroNord 2024» організований Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес та урядовою організацією Швеції «Open Trade Gate Sweden».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності