Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Вебінар про міжнародні тендерні закупівлі ООН для українських компаній

09 Квітня 2024 17:43

Вебінар про міжнародні тендерні закупівлі ООН для українських компаній

Україна входить до чільної 20-ки країн-постачальників ООН: лише у 2022 році український бізнес покрив майже 2% загального обсягу закупівель. За теперішніми оцінками Уряду України, Світового банку, Єврокомісії та ООН, на кінець 2023 року загальна вартість реконструкції та відновлення в Україні протягом наступного десятиліття становитиме $486 мільярдів.

Велика частка міжнародної допомоги на реалізацію зазначених заходів надходитиме саме через публічні закупівлі, що для українських підприємців створює нові можливості для співпраці.

16 квітня 2024 року об 11:00 відбудеться вебінар на тему: «Міжнародні тендерні закупівлі ООН для українських компаній — як отримати вигоду та з чого розпочати».

Під час вебінару презентуватимуть зручний посібник з практичними рекомендаціями та корисною інформацією щодо публічних закупівель.

Вебінар буде цікавим представникам малого і середнього бізнесу: директорам, менеджерам з розвитку та експорту, працівникам відділу публічних закупівель.

Більш детально за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності