Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Обговорення результатів опитування підприємців щодо ринку праці та становища компаній в Україні

04 Квітня 2024 14:51

Обговорення результатів опитування підприємців щодо ринку праці та становища компаній в Україні

Міністерство економіки України запрошує роботодавців 10 квітня 2024 року о 10:00 взяти участь у зустрічі змішаного формату разом з представниками міжнародних організацій щодо обговорення результатів онлайн-опитування підприємців щодо ринку праці в Україні та становища компаній.

Результати онлайн-опитування дозволять проаналізувати стан підприємств, перспективи галузевого розвитку, затребуваність навичок за професіями, перспективні потреби у професіях та навичках, оцінити можливості та наявні бар’єри на ринку праці.

Зустріч орієнтовно триватиме 2,5 години, кількість учасників з числа роботодавців у форматі офлайн – до 30-ти, онлайн – без обмежень.

Інформацію (ім’я, прізвище, посада, контакти, формат участі) про учасників, які братимуть участь у зустрічі, потрібно надати до 5 квітня 2024 року, 16:00.

Порядок денний та місце проведення будуть надіслані підтвердженим учасникам.

Контактна особа - Юлія Квас, головний спеціаліст відділу трудової міграції департаменту праці та зайнятості Міністерства економіки України, +380 (68) 119 79 59, kvas@me.gov.ua.

Міністерство економіки України у партнерстві із Міжнародною організацією з міграції провело онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні та становища підприємств.

Опитування роботодавців проводили з метою визначення наявних та перспективних потреб підприємств у працівниках, затребуваних професіях та навичках задля проведення аналізу впливу на ринок праці після повномасштабного вторгнення російської федерації до України.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності