Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Програма USAID КЕУ оголосила новий інструмент підтримки підприємців

28 Березня 2024 17:06

Програма USAID КЕУ оголосила новий інструмент підтримки підприємців

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запускає новий інструмент підтримки підприємців - угоди про партнерство задля підвищення конкурентоспроможності українських бізнесів.

У межах угоди про партнерство підприємства отримають до трьох позицій обладнання або маркетингових послуг з переліку найбільш затребуваних в Україні. Натомість підприємці візьмуть зобов'язання щодо створення робочих місць та збільшення продажів.

Обладнання або послуги компанії обиратимуть самостійно.

Зокрема, до переліку обладнання входить холодильне, швейне, розкрійне та хлібопекарське обладнання, комп’ютерні верстати, верстати для лазерного різання й складські стелажі.

Серед маркетингових послуг, які зможуть обрати компанії, послуги з розвитку бренду, допомога з просуванням у пошукових системах, розробка маркетингової стратегії, розробка експортної стратегії, консультаційні послуги з виходу на нові ринки та консультування з питань ощадливого виробництва.

Очікується, що компанії-партнери:

  • Матимуть у штаті від 10 співробітників на момент подання заявки;
  • Матимуть змогу інвестувати у власний розвиток;
  • Будуть готовими створити 20 робочих місць та/або згенерувати $1,5 млн від продажів під час реалізації угоди про партнерство.

Прийом заявок триватиме до 30 квітня 2024 року.

Ознайомтеся з деталями щодо подачі заявки за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності