Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Українські IT-компанії взяли участь у Торговельній місії до Великої Британії

22 Березня 2024 17:03

Українські IT-компанії взяли участь у Торговельній місії до Великої Британії

Нещодавно 10 українських IT-компаній взяли участь у Торговельній місії до Великої Британії та долучилися до освітнього онлайн-заходу «Navigating the UK Market in 2024».

Торговельна місія проходила як окремий трек UK-Ukraine Tech Forum, який зібрав понад 200 учасників, представників 40 українських компаній аби обговорити з британськими колегами перспективи співпраці у технологічній сфері за напрямками проєкту «UK-Ukraine TechBridge».

Форум слугував платформою активного та тісного нетворкінгу для представників урядових кіл, бізнес-сектору Великої Британії та України, а також задля встановлення та зміцнення нових дво- і багатосторонніх партнерств.

За результатами поїздки до Великої Британії, компанії-учасниці отримали нові бізнес-контакти, провели індивідуальні В2b-зустрічі, ознайомилися з ІТ-ринком Великої Британії зсередини, отримали рекомендації щодо виходу на локальний ринок та поділилися досвідом з британськими ІТ-компаніями.

Більш детально за посиланням.

Торговельна місія до Великої Британії організована Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес у співпраці з Асоціацією «IT Ukraine» за підтримки Європейського Союзу та уряду Німеччини в межах програми міжнародного співробітництва «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку в Україні реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

UK-Ukraine Tech Forum організований Департаментом бізнесу та торгівлі уряду Великої Британії, Міністерством цифрової трансформації України, Асоціацією «IТ Ukraine» спільно з techUK.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності