Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Підтримка експортерів інструментами ЕКА з початку року

20 Березня 2024 11:16

Підтримка експортерів інструментами ЕКА з початку року

У 2024 році Експортно-кредитне агентство (ЕКА) застрахувало 7 кредитів на 28 млн грн, виданих українським експортерам, та 1 договір зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД). Про це повідомляє Міністерство економіки України.

Як повідомив заступник міністра економіки України Володимир Кузьо, таким чином було підтримано вітчизняний експорт на 310 млн грн.

«Для Уряду дуже важливо підтримувати українських товаровиробників, які продають свою продукцію на експорт. Це сприяє збільшенню виробництва, а разом із цим і створенню нових робочих місць в економіці. В рамках програми «Made in Ukraine» ми плануємо просувати українські товари на зовнішні ринки, робити все, щоб про українського виробника дізнались якомога більше людей по всьому світу. Українська продукція має стати для споживачів символом якості», - наголосив Володимир Кузьо.

У цьому році послугами Експортно-кредитного агентства скористалися підприємці з шести областей України, які постачають свою продукцію до таких країн, як Німеччина, Італія, США, Молдова та Угорщина.

Найбільший обсяг постачання відбувається за такими товарними групами: одяг, меблі та продукція переробки овочів.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності