Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

ЕКА презентувало продукти підтримки експорту на регіональному форумі у Чернігові

08 Березня 2024 13:12

ЕКА презентувало продукти підтримки експорту на регіональному форумі у Чернігові

Нещодавно відбувся регіональний форум «Відновлення економіки Чернігівської області в умовах війни: діалог з бізнесом». Про це повідомляє Експортно-кредитне агентство.

Захід був організований Агенцією регіонального розвитку Чернігівської області спільно з Чернігівською обласною державною адміністрацією за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри» (UCBI).

Член правління Експортно-кредитного агентства Денис Гарасюта виступив під час першої сесії «Зроблено в Україні: restart для бізнесу та інвестицій в сучасних реаліях» з презентацією можливостей страхування інвестицій від воєнних ризиків, які невдовзі запропонує Експортно-кредитне агентство на виконання вимог відповідного закону.

«Ми зараз займаємося розробкою продуктів страхування інвестицій, щоби, як тільки будуть ухвалені регуляторні акти, одразу їх запропонувати ринку, працюємо над договорами і над тарифікацією. Ми хочемо, щоби цей продукт був робочим і корисним, тому зараз вивчаємо міжнародний досвід. Але хотів би зазначити, що й у рамках поточних продуктів ЕКА має приклади страхування інвестиційних проєктів», – заявив Денис Гарасюта.

Під час форуму обговорювали також інші питання експорту в умовах війни та державної й грантової допомоги МСБ.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності