Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Запуск безоплатної акселераційної програми для креативних індустрій «Creativity Beyond Borders»

26 Березня 2024 16:56

Запуск безоплатної акселераційної програми для креативних індустрій «Creativity Beyond Borders»

Соціальна мережа і EdTech-платформа «CASES» приєдналася до мовної програми «Future Perfect» та запустила безоплатну акселераційну програму для креативних індустрій «Creativity Beyond Borders».

Мета програми — допомогти креативній індустрії презентувати свої послуги англійською мовою для виходу на міжнародні ринки, а також здобути знання про міжнародний PR, маркетинг та ШІ для бізнесу.

Навчання за програмою «Creativity Beyond Borders» стартує 10 квітня 2024 року та буде доступним для українців на постійній основі.

Курс міститиме вебінари англійською мовою від представників топових українських та міжнародних компаній. Під час навчання учасники дізнаються:

  • як ефективно продавати послуги та укладати угоди;
  • які юридичні особливості під час роботи з іноземцями;
  • як залучати контракти від іноземних компаній;
  • як штучний інтелект може допомогти у масштабуванні компанії.

Реєстрація та детальніша інформація

CASES — соціальна мережа та EdTech-платформа для креативних індустрій. На платформі можна навчатись або викладати, розвивати власне портфоліо та вести блог, ділитися новинами та відкривати для себе нові ідеї, а також знаходити партнерів для співпраці. Мовна програма «Future Perfect» втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах» та фонду «Східна Європа». Партнер проєкту — міжнародна технологічна компанія «Mastercard».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності