Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Друга хвиля грантової програми від ЄС та Німеччини

29 Лютого 2024 15:04

Друга хвиля грантової програми від ЄС та Німеччини

У межах програми «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини мікро-, малі та середні підприємства України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 тисяч євро кожен для відновлення, розвитку та підвищення стійкості у часи війни. Про це повідомляє Міністерство економіки України.

Це друга хвиля підтримки українського бізнесу від ЄС та Німеччини у рамках грантового конкурсу для 100 мікро-, малих і середніх підприємств (ММСП) з початку 2024 року.

До участі у конкурсі запрошують ММСП, що працюють в сферах:

  • переробки (машинобудівна, меблева, харчова та легка промисловість);
  • креативних індустрій;
  • логістики та транспорту;
  • інших секторів з потенціалом експорту або створення інновацій (наприклад, освітні та медичні послуги).

Подати заявку на отримання гранту можна з 28 лютого до 24 березня 2024 року.

Реєстрація

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Запланована хвиля грантів сприятиме реалізації цілей урядової ініціативи «єРобота» під егідою Міністерства економіки України. Грантовий конкурс проводять у межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за спільного фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Стратегічний виконавець програми «EU4Business» – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Партнер з виконання цього грантового конкурсу – громадська організація «EasyBusiness» (ГО «Легкий бізнес»).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності