Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Друга хвиля набору Проєкту з обслуговування та підтримки інфраструктурних об’єктів

26 Лютого 2024 17:40

Друга хвиля набору Проєкту з обслуговування та підтримки інфраструктурних об’єктів

У межах проєкту з обслуговування та підтримки інфраструктурних об’єктів на території України компанія «Poland-U.S. Operations sp. z o.o.» (PLUS Ops) запускає другу хвилю набору українських компаній, які спеціалізуються на:

  • ремонтних роботах всередині будинків,
  • ремонтних роботах доріг,
  • гідравлічних та електричних ремонтних роботах.

Підтримання об'єктів охоплює широкий спектр дій, спрямованих на забезпечення їх надійної роботи. Зокрема, до промислового обслуговування цих об’єктів може належати технічне обслуговування машин і обладнання, ремонт, управління енергоспоживанням, обслуговування систем безпеки, тощо.

Реєстрація

Дедлайн реєстрації: 10 березня 2024 року.

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.


PLUS Ops — польсько-американська компанія, яка заснована у 2015 році, й спеціалізується на матеріально-технічному забезпеченні та займається зміцненням глобальної безпеки й допомоги у конфліктних зонах. Діє як економічно ефективний центральноєвропейський виконавець, що надає широкий спектр послуг: робочу силу, матеріали, обладнання та професійні послуги. Компанія ефективно залучена до міжнародних проєктів у таких країнах: США, Португалія, Польща, Литва, Латвія, Естонія, Румунія та Греція.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності