Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

ЕКА підписало меморандум про співпрацю з NEXI

21 Лютого 2024 14:31

ЕКА підписало меморандум про співпрацю з NEXI

19 лютого 2024 року на полях Японської-української конференції з економічного розвитку та відбудови відбулася церемонія підписання Меморандум про взаєморозуміння і розвиток співпраці між Експортно-кредитним агентством та Nippon Export and Investment Insurance (NEXI).

Документ підписали голова правління Експортно-кредитного агентства Руслан Гашев та голова правління та генеральний директор NEXI Ацуо Курода у присутності Прем’єр-міністрів обох країн.

Меморандум спрямований на подальший розвиток співпраці між ПрАТ «Експортно-кредитне агентство» та Nippon Export and Investment Insurance, яка розпочалася у листопаді 2023 року, і передбачає обмін інформацією, співпрацю у сфері перестрахування для підтримки торгівлі та інвестицій японських компаній в Україні. Очікується, що це сприятиме торгівлі та бізнесу між компаніями країн шляхом обміну інформацією та ноу-хау.

«Кінцевою метою меморандуму є залучення ЕКА у подальшу підтримку японських інвестицій в експортоорієнтовані підприємства України», – сказав Руслан Гашев.

NEXI - японське експортно-кредитне агентство, що належить японському уряду. Воно було створене у 2001 році та надає різні види страхування для покриття політичних та комерційних ризиків, пов’язаних з бізнесом або зовнішніми транзакціями, такими як експорт, імпорт, інвестиції та фінансування.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності