Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Держмитслужба запрошує правовласників та їх представників взяти участь у відеоконференції

19 Лютого 2024 12:02

Держмитслужба запрошує правовласників та їх представників взяти участь у відеоконференції

Державна митна служба України запрошує правовласників та їх представників взяти участь у відеоконференції від фахівців Держмитслужби на тему: «Обговорення проблемних технічних питань під час заповнення форми заяви про сприяння захисту належних правовласнику майнових прав на об’єкт права інтелектуальної власності в особистому кабінеті на сайті Держмитслужби».

Під час заходу правовласники та їх представники матимуть можливість поставити питання фахівцям Держмитслужби про проблемні технічні питання, що виникають під час заповнення форми заяви (зокрема, під час формування заяви для реєстрації об’єктів права інтелектуальної власності у Митному реєстрі об’єктів права інтелектуальної власності, які охороняють відповідно до закону; щодо особливостей заповнення окремих полів заяви, а також під час її завантаження в особистому кабінеті на сайті Держмитслужби тощо).

Дата проведення заходу: 22 лютого 2024 року о 16 год 00 хв. Обговорення відбудеться в онлайн-форматі за попередньою реєстрацією.

Для участі у заході необхідно до 17 год 00 хв. 19 лютого 2024 року надіслати на електронну адресу Держмитслужби - netaryf@customs.gov.ua:

  • перелік проблемних питань (зокрема скріншоти, що містять наглядні приклади виявлених технічних складнощів) для попереднього їх опрацювання фахівцями Держмитслужби;
  • електронну адресу, на яку буде надіслано посилання для участі у відеоконференції.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності