Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Сингапурський міжнародний тиждень водних ресурсів 2024

31 Січня 2024 15:03

Сингапурський міжнародний тиждень водних ресурсів 2024

З 18 до 22 червня 2024 року у Сінгапурі відбудеться Сингапурський міжнародний тиждень водних ресурсів 2024 (SIWW), організований Національним агентством водних ресурсів Сінгапуру (PUB) та Міністерством сталого розвитку та охорони навколишнього середовища Сингапуру (MSE).

Сингапурський міжнародний водний тиждень (SIWW) є однією з провідних світових платформ для обміну досвідом та спільного створення інноваційних рішень у сфері водних ресурсів, прибережних територій та протидії повеням для вирішення місцевих викликів, пов'язаних з водними ресурсами та кліматом.

Тиждень водних ресурсів, що проводять щодва роки, пропонує низку флагманських програм і платформ, які збирають зацікавлені сторони з урядів, громад, комунальних підприємств, академічних кіл і промисловості для обміну передовим досвідом і рішеннями, демонстрації новітніх технологій та використання бізнес-можливостей.

На SIWW 2024 будуть представлені різноманітні ключові теми, пов’язані з пом'якшенням наслідків зміни клімату, адаптацією до них та діджиталізацією.

У разі виникнення додаткових питань, звертатися на електронну пошту: info@siww.com.sg.

Детальніше за посиланням.

Реєстрація

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності