Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Потреби Іспанії в українській агропродукції

31 Січня 2024 10:49

Потреби Іспанії в українській агропродукції

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський провів онлайн-зустріч з міністром сільського господарства, рибальства та продовольства Іспанії Луїсом Планасом Пучадесом. Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Як зазначено, сторони обговорили питання експорту української агропродукції та продовольчої безпеки, зокрема продовження режиму безмитної та безквотної торгівлі України з ЄС.

Луїс Планас Пучадес повідомив, що Іспанія повністю підтримує Україну в умовах безпрецедентної і незаконної агресії рф. Це передбачає як військову, так і гуманітарну допомогу.

Він підкреслив, що підтримка України - це також сприяння українському експорту, який є ключовими фактором для того, щоб економіка продовжувала функціонувати.

За словами міністра сільського господарства Іспанії, його країна зацікавлена в імпорті української агропродукції, зокрема кукурудзи та соняшника.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності