Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Держрибагентство запрошує підприємців галузі взяти участь у виставці «Fish international 2024»

30 Січня 2024 16:04

Держрибагентство запрошує підприємців галузі взяти участь у  виставці «Fish international 2024»

З 25 до 27 лютого 2024 року у м. Бремен (Німеччина) пройде міжнародна виставка «Fish international & Gastro Ivent 2024», яка об’єднує представників рибної промисловості з 1988 року. Про це повідомляє Державне агентство розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм.

Метою виставки є налагодження нових та розширення наявних зв’язків, ознайомлення з асортиментом рибної продукції, а також новими харчовими тенденціями у Європі та світі.

Комплексна програма Fish international 2024 обертається навколо трьох основних тем:

  • виробництво продуктів харчування,
  • сталий розвиток та
  • прозорість.

Ці критичні сфери формують основу зусиль, спрямованих на забезпечення відповідального та етичного підходу до виробництва та споживання морепродуктів.

Учасниками виставки є представники аквакультури (зокрема і марикультури), рибопереробного напряму, закладів громадського харчування, суб’єкти господарювання, імпортери/експортери рибної продукції, оптові і роздрібні продавці та інші.

Держрибагентство звертає увагу українських суб’єктів рибного господарства, що за підтримки Міжнародної організації з розвитку рибальства та аквакультури в Європі (EUROFISH) є можливість безкоштовного розміщення на стенді продукції та відповідних інформаційних матеріалів українських виробників рибної продукції.

Для отримання детальної інформації з цього питання звертатись до генерального директора Асоціації українських імпортерів риби та морепродуктів Дмитра Загуменного:

  • тел.: +38 (068) 421-12-12,
  • e-mail: office@uifsa.ua.

Більш детально за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності