Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Розпочато відбір компаній для участі у проєкті «Сприяння українському винному сектору на ринку ЄС»

09 Січня 2024 14:56

Розпочато відбір компаній для участі у проєкті «Сприяння українському винному сектору на ринку ЄС»

У рамках програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка співфінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини й реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, стартував проєкт «Сприяння українському винному сектору на ринку ЄС».

Мета проєкту - надати підтримку 25 виробникам вина (МСП) під час виходу чи розширення їхніх експортних можливостей на ринку ЄС шляхом передачі необхідних знань і навичок для побудови стійких ділових відносин з європейськими партнерами.

Учасники проєкту візьмуть участь у 2-х цільових тренінгах з експорту в онлайн-форматі. Тренінги охоплять широкий спектр тем: експортні процедури і документи, технічні вимоги, сертифікація, маркетингові стратегії, ринкові інсайти тощо.

З цієї групи компаній буде обрано 10 для подальших заходів, що містять:

  • Індивідуальні консультації щодо розробки планів експорту та створення маркетингового профайлу для подальшої презентації перед потенційними покупцями.
  • Участь в онлайн B2B Matchmaking Sessions та у B2B-місії до Німеччини з проведенням зустрічей з зацікавленими покупцями вин з України.

Також профілі 25 компаній будуть занесені до спеціалізованого довідника, створеного відповідно до потреб імпортерів, які цікавляться закупівлею українських вин.

Важливо відзначити, що участь у проєкті є безкоштовною, оскільки всі витрати вже взяв на себе Європейський Союз та уряд Німеччини.

У разі зацікавлення в участі у проєкті, потрібно подати офіційну заяву.

Для цього потрібно завантажити та заповнити аплікаційну форму (Application Form) та надіслати її на електронну адресу: plachkovaan@gmail.com.

Дедлайн подачі заявки - 12 січня 2024 року.

Проєкт триватиме з січня до квітня 2024 року.

Контакти

Уразі виникнення питань, звертатися до експертки проєкту Алли Плачкової:

  • Телефон: +38 066 829 21 18
  • Електронна пошта: plachkovaan@gmail.com

Більш детально за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності