Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

США скасували антидемпінгові заходи щодо металопродукції з України

06 Грудня 2023 16:08

США скасували антидемпінгові заходи щодо металопродукції з України

Міністерство торгівлі США вперше скасувало антидемпінговий захід, що застосовували до української металургійної продукції. Про це повідомляє Міністерство економіки України.

16 листопада 2023 року за результатами адміністративного перегляду антидемпінгових заходів щодо імпорту до США крученого дроту (prestressed concrete steel wire strand) походженням з України Міністерство торгівлі США визначило демпінгову маржу для нього на рівні 0%. До цього вона становила 19,30% та діяла з 2021 року.

За інформацією Мінекономіки, наразі у США діє сім антидемпінгових заходів щодо імпорту з України таких товарів, як феросилікомарганець; арматура; прокат гарячекатаний плоский в рулонах; прокат вуглецевий гарячекатаний плоский не в рулонах; сталеві труби; катанка з вуглецевої й легованої сталі; безшовні труби.

1 листопада розпочалися процедури переглядів Комісією США з міжнародної торгівлі (USITC) антидемпінгових заходів щодо імпорту в США феросилікомарганцю, а також арматури та прутків з вуглецевої і легованої сталі походженням з України у зв’язку із закінченням терміну їх застосування.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності