Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Досвід цифровізації медичної сфери від ЄЦІХ: анонс вебінару

27 Листопада 2023 12:10

Досвід цифровізації медичної сфери від ЄЦІХ: анонс вебінару

29 листопада 2023 року о 18:00 відбудеться вебінар «Досвід цифрових хабів ЄС з сектору охорони здоров'я».

Головна мета вебінару – розповісти про досвід діджиталізації медицини, надихнути українські компанії приєднатися до мережі Європейських цифрових хабів (ЄЦІХ) та працювати у цій сфері.

Головна мета мережі ЄЦІХ – стати рушієм, що допоможе швидше розвиватися як суспільству, так і бізнесу, просувати технології та інновації, які дозволять підприємцям розвиватися у різних сферах, а також надавати людям просунуті цифрові навички.

Під час майбутнього вебінару розкажуть про загальні принципи роботи цифрових хабів у сфері охорони здоров’я, їхні особливості, а також презентують цікаві кейси.

Наприклад, у Норвегії існує компанія «Nemonoor», що займається розробками штучного інтелекту для медичної сфери, зокрема для обчислення великих масивів даних. Чи грецька компанія «SmartHealth», яка працює не тільки зі штучним інтелектом для візуалізації big data, а ще й розробляє зручні медичні застосунки.

Або ж італійський проєкт «DANTE». Він покликаний навчити лікарів, опікунів й пацієнтів користуватися цифровими інструментами, що дозволятимуть отримувати необхідні медичні чи соціальні послуги.

Після реєстрації Ви отримаєте запрошення на подію.

Мова вебінару - англійська.

Нагадаємо, що нещодавно відбулася серія вебінарів, де країни, що беруть участь у мережі ЄЦІХ, розповіли про організацію роботи місцевих хабів. Їх можна переглянути за посиланням. Також там доступні презентації усіх учасників для того, щоб можна було ознайомитися із роботою ЄЦІХ у форматі key notes.

Реєстрація

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Вебінар проводять у межах програми ЄС «Цифрова Європа», стратегічним реалізатором якої в Україні є Міністерство цифрової трансформації України, практичним консультантом — Офіс з розвитку підприємництва та експорту. Організатор — проєкт GIZ «Цифрова трансформація МСП у країнах Східного партнерства», що фінансує уряд Німеччини.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності