Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Набір компаній на інтенсив «Перші кроки експортера»

10 Листопада 2023 16:03

Набір компаній на інтенсив «Перші кроки експортера»

Офіс з розвитку підприємництва та експорту за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запускає інтенсив «Перші кроки експортера», що передбачає дводенний інтенсив (20–21 листопада 2023 року) та проходитиме в онлайн-форматі на платформі ZOOM.

Навчання дасть змогу підприємцям здобути базові знання, що допоможуть налагодити продажі на міжнародному ринку, а також покращать їхню експортну спроможність. Учасники отримають практичні поради з пошуку клієнтів за кордоном, митного оформлення, укладення ЗЕД-договорів, вимог до продукції на ринку ЄС, питань валютного контролю тощо.

Навчання є безоплатним за умови попередньої реєстрації до 17 листопада 2023 року (до 15:00).

Умови участі та деталі — за посиланням.

У межах інтенсиву передбачається друга хвиля інтенсиву, що проходитиме з 17–18 січня 2024 року. Навчання буде розраховане на підприємців, які не матимуть змоги долучитися до навчання у листопаді 2023 року. Реєстрація на участь буде анонсовано згодом.

Навчальний інтенсив «Перші кроки експортера» розроблена Офісом з розвитку підприємництва та експорту спільно з Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Ініціатива реалізовуватиметься в межах програми «Мій експорт», розробленої Новою Поштою, Ощадбанком, Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» й Офісом з розвитку підприємництва та експорту.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності