Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Набір компаній для участі у міжнародній виставці споживчих товарів «Ambiente»

09 Листопада 2023 17:04

Набір компаній для участі у міжнародній виставці споживчих товарів «Ambiente»

Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Міжнародної організації з міграції (МОМ) запрошує українських експортерів взяти участь у міжнародній виставці споживчих товарів «Ambiente» в межах колективного стенда Oplich.

Захід відбудеться 26-30 січня 2024 року у Франкфурті, Німеччина.

Ambiente — провідна міжнародна виставка споживчих товарів у світі. У межах виставки демонструють унікальне поєднання ідей і продуктів, а також створюють платформу для формування глобальних тенденцій.

До участі у заході в межах Колективного стенда України буде відібрано 10 компаній сектору креативних індустрій: предмети побуту, посуд, текстиль, декор, дизайн інтер'єру тощо.

Відібрані компанії отримають можливість представити на міжнародній торговельній арені продукції широкому колу експертів, дистриб'юторів та потенційних споживачів, розбудувати співпрацю з міжнародними партнерами та скористатись можливістю залучити інвестиції.

Дедлайн подання заявок на участь: 15 листопада 2023 року

Більш детально за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності