Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Контроль агроекспорту з України перенесуть до порту Клайпеди

04 Жовтня 2023 15:11

Контроль агроекспорту з України перенесуть до порту Клайпеди

Протягом наступних днів ветеринарний, санітарний та фітосанітарний контроль з українсько-польського кордону буде перенесено до порту Клайпеди (Литва) для всіх аграрних вантажів, які прямують до згаданого пункту, скільки це має пришвидшити транзит територією Польщі. Про це повідомляє Мінагрополітики.

Про таке рішення домовилися міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський, міністр сільського господарства і розвитку села Республіки Польща Роберт Телус та міністр сільського господарства Литовської Республіки Кястутіс Навіцкас під час чергової онлайн-зустрічі.

Микола Сольський повідомив, що Україна запропонувала перенести ветеринарний, санітарний та фітосанітарний контроль з українсько-польського кордону до литовського порту.

Роберт Телус та Кястутіс Навіцкас зазначили, що їхні уряди підтримують такий механізм контролю і вважають це конструктивним кроком.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності