Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Держмитслужба опублікувала контактні дані країн-учасниць Конвенції про процедуру спільного транзиту

25 Серпня 2023 17:08

Держмитслужба опублікувала контактні дані країн-учасниць Конвенції про процедуру спільного транзиту

Державна митна служба України опублікувала контактні дані служб підтримки країн-учасниць Конвенції про процедуру спільного транзиту на своєму офіційному вебсайті у підрозділі «Служба підтримки» розділу «Спільний транзит» (NCTS).

Українські компанії можуть звертатись до служб підтримки інших країн, у разі виникнення проблемних питань та/або запитань щодо застосування процедури спільного транзиту у таких країнах.

У разі звернення до служби підтримки іншої країни-учасниці Конвенції до копії електронного листа рекомендують додавати електронну адресу української Cлужби підтримки з питань спільного транзиту та NCTS – helpdesk_NCTS@customs.gov.ua.

Додатково з питаннями щодо спільного транзиту та NCTS можна звернутись до національних та/або регіональних координаторів країн учасниць Конвенції. Актуальні контактні дані розміщено на сайті Єврокомісії за посиланням.

На сайті Єврокомісії також розміщено інші корисні посилання та документи з питань спільного транзиту та NCTS (Transit Manual, сервіс для перевірки статусу декларації за MRN, електронна карта транзитних переміщень тощо) за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності