Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Перехід на застосування NCTS. Фаза 5 відбудеться 1 листопада 2023 року

24 Серпня 2023 18:17

Перехід на застосування NCTS. Фаза 5 відбудеться 1 листопада 2023 року

Державна митна служба України інформує, що початок застосування NCTS. Фаза 5 переноситься на два місяці та відбудеться 1 листопада 2023 року. Таке рішення було узгоджено з представниками Генерального директорату з питань оподаткування та митного союзу (DG TAXUD). Про це повідомляє Держмитслужба.

Як зазначено, перенесення дати пов’язане із необхідністю завершення тестування системи відповідно до вимог DG TAXUD (Conformance Testing) та здійснення інтеграцій нового програмного забезпечення із національними митними системами.

Початок застосування NCTS. Фаза 5 з 1 листопада 2023 року також надасть бізнесу більше часу для підготовки до роботи з новою системо та новими вимогами до заповнення транзитних декларацій.

Більше деталей про перехід України до застосування NCTS. Фаза 5 розміщено у відповідному підрозділі розділу «Спільний транзит (NCTS)» на офіційному вебсайті Держмитслужби.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності