Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Тренди снеків на ринку Європи

01 Серпня 2023 17:03

Тренди снеків на ринку Європи

Споживання снеків зростає завдяки їх зручності та поживності, закінчення пандемії Covid-19 та збільшення виробниками асортименту з фокусом на здорові опції.

Тренди, які актуальні для снеків:

  • Фокус на здоров'я: споживачі все більше звертають увагу на здорове харчування та вивчають інгредієнти перед купівлею продукту.
  • Веганські опції: веганські, вегетаріанські та рослинні дієти набувають популярності в Європі через занепокоєння споживачів щодо впливу тваринництва на навколишнє середовище та все більшого визнання користі рослинної дієти для здоров’я.
  • Екологічна пакування: для багатьох споживачів в країнах ЄС захист ресурсів Землі стає все більш пріоритетним і це впливає на всі аспекти їхнього життя, тому вони все більше шукають харчові продукти та бренди, які явно віддають перевагу екологічності.
  • Зростання частки private label: зростаючий рівень інфляції вплинув на купівельну спроможність споживачів у Європі, як і в інших країнах світу. Споживачі адаптують свою купівельну поведінку, шукаючи доступніші ціни та максимально вигідне співвідношення ціни та якості.

Зважаючи на важливість та затребуваність експертизи з цієї сфери, експерти Офісу з розвитку підприємництва та експорту спільно підготували дослідження «Тренди снеків на ринку Європи», з якого ви дізнаєтесь:

  • про основних імпортерів снеків серед країн ЄС,
  • обсяги споживання за країнами Європи та перспективні продукти, споживання яких зростатиме наступні 5 років,
  • тренди на ринку снеків в ЄС, які потрібно врахувати під час експорту до ЄС.

Більш детально читайте за посиланням.

Дослідження підготовлене Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес та за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності