Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Перемога у Business Bridge: Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з партнерами залучає 3,75 млн євро для українського бізнесу

28 Липня 2023 13:07

Перемога у Business Bridge: Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з партнерами залучає 3,75 млн євро для українського бізнесу

Офіс з розвитку підприємництва та експорту в межах національного проєкту Дія.Бізнес спільно з партнерами Консорціуму Європейської мережі підприємств в Україні перемогли з проєктом «UkraineReady4EU Project» у європейському грантовому конкурсі «Business Bridge» та залучили ваучери на суму 3,75 млн євро для 1 500 українських підприємств, що постраждали від повномасштабної війни.

Основною метою програми «UkraineReady4EU Project» є підтримка та сприяння українським малим та середнім підприємствам і стартапам у виході й розвитку на Єдиному Європейському ринку та налагодження успішної співпраці з діловими партнерами Європейського Союзу.

Залучену грантову підтримку бізнес зможе використати на:

  • участь у місіях компанії,
  • сертифікацію та адаптацію продукції до стандартів і норм ЄС,
  • підготовку продукції для експорту/оформлення технічної документації на промислову продукцію,
  • захист інтелектуальної власності та витрати на ліцензування,
  • технологічний аудит та надання технічної підтримки для модернізації.

Після підписання відповідних угод з Європейською комісією щомісячно спільно з партнерами будуть проводити відкриті конкурси для відбору компаній, дотримуючись прозорих та чітких правил.

Старт імплементації проєкту — вересень 2023 року, завершення — у 2025 році.

За інформацією про участь у програмі та процедурою подання заявок слідкуйте на порталі Дія.Бізнес.

Business Bridge — проєкт започаткований Європейською Комісією та спрямований на підтримку українських компаній та стартапів на шляху інтеграції в Єдиний Європейський ринок.

Партнерами Консорціуму є організації підтримки бізнесу та розвитку інновацій, які мають багаторічний досвід роботи з бізнесом, представники міжнародних проєктів Enterprise Europe Network, Erasmus for Young Entrepreneurs, кластерних організацій, зареєстрованих на Європейській платформі кластерної співпраці: Bayern Innovativ (BAY INNO), Public Institution Lithuanian Innovation Centre (LIC), Polish Agency for Enterprise Development (PARP), Інститут фізики НАН України, ТПП України, NGO Kharkiv Information Technology cluster (KHARKIV IT CLUSTER).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності