Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Обговорення перспектив розвитку українського виробництва насіння

26 Червня 2023 11:14

Обговорення перспектив розвитку українського виробництва насіння

Перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький зустрівся з президентом «EMEA Corteva Agriscience» у регіоні Європа, Близький Схід та Африка Ігорем Тесленком на полях міжнародної Конференції з питань відновлення України, що відбулася у Лондоні. Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Як зазначено, сторони обговорили перспективи розвитку українського виробництва насіння, зокрема збільшення його експорту до європейських країн. Тарас Висоцький наголосив на важливості недопущення будь-якого обмеження експорту українського насіння як запоруки продовольчої безпеки.

Учасники обговорили також співпрацю у розширенні доступу насіння до Європейського Союзу, зокрема відкриття експорту олійних культур, соняшнику, а також можливість запуску спільної програми моніторингу якості сільгоспгрунтів на деокупованих територіях.

Заступник міністра подякував EMEA Corteva Agriscience за підтримку соціальних програм для людей і фермерів.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності