Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Схід-Експо 2023 - виставка ММСП із постраждалих від війни областей України

23 Травня 2023 16:07

Схід-Експо 2023 - виставка ММСП із постраждалих від війни областей України

6-7 червня 2023 року у Києві відбудеться виставка «Схід-Експо 2023». Захід організовано за фінансової підтримки Європейського Союзу, Посольства США в Україні та Уряду Хорватії.

Центральною подією «Схід-Експо 2023» стане виставка-презентація підприємств із постраждалих від війни областей України, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів, пошуку партнерів і клієнтів із інших регіонів, країн ЄС і світу та налагодження нових ділових відносин.

Мета заходу

  • Виставка «Схід-Експо 2023» прагне підтримати мікро-, малі та середні підприємства (ММСП), які релоковано із або базуються у постраждалих від війни областях України, у налагодженні ділових партнерств, розширенні їхньої діяльності та покращенні конкурентних переваг.
  • Учасники/-ці отримають підтримку з підготовки їхніх виставкових експозицій і побудови нових партнерських відносин із бізнесом з усієї України, ЄС та інших країн світу.
  • Схід-Експо 2023 допоможе відновити економічні зв’язки, перервані в результаті повномасштабного вторгнення російської федерації до України, а також сприятиме післявоєнному відновленню, цифровізації та інтернаціоналізації комерційної діяльності бізнесу з постраждалих від війни областей України.

У межах заходу учасники зможуть відвідати численні панельні дискусії, презентації, майстер-класи та придбати продукцію від ММСП.

Місце проведення: м. Київ, Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 10-12.

Вхід - вільний.

Більш детально за посиланням.

Схід-Експо 2023 організовує Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, Посольства США в Україні та Уряду Хорватії. Захід реалізується у партнерстві з Міністерством економіки України, Міністерством цифрової трансформації, Донецькою, Запорізькою, Луганською та Херсонською обласними державними адміністраціями, Донецькою обласною торгово-промисловою палатою та Торгово-промисловою палатою України.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності