Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Огляд с/г ринку ЄС: Імпорт органічної агропродовольчої продукції до ЄС. Ключові досягнення 2021

22 Грудня 2022 10:02

Огляд с/г ринку ЄС: Імпорт органічної агропродовольчої продукції до ЄС. Ключові досягнення 2021

Україна значною мірою посилює позиції на органічному ринку ЄС, про що свідчать дані звіту «Імпорт органічної агропродовольчої продукції до ЄС. Ключові досягнення 2021».

Огляд містить дані щодо обсягів імпорту органічної агропродовольчої продукції до ЄС у 2021 році та відображає ключові досягнення, порівняно з 2020 роком.

Дані щодо обсягів імпорту органічної продукції взято з електронної системи управління Європейської комісії TRACES (TRAde Control and Expert System).

Дані щодо імпорту узагальнено за країнами походження та призначення, а також за класами та категоріями продукції.

Оскільки Угода про торгівлю та співробітництво між ЄС та Сполученим Королівством застосовувалася частково станом на 1 січня 2021 року, дані щодо імпорту зі Сполученого Королівства враховувалися лише за 2021 рік.

Переклад українською мовою виконано у партнерстві з ТОВ «Органік Стандарт», ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» та OrganicInfo.ua за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-українських програм «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP) та «Органічна торгівля заради розвитку» (OT4D).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності