Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Нетворкінговий захід «Біо/органічні харчові продукти: стан галузі в Україні та перспективи співпраці з бізнесом Польщі та Італії в рамках проєкту EU4Business: Connecting Companies».

15 Грудня 2022 11:02

Нетворкінговий захід «Біо/органічні харчові продукти: стан галузі в Україні та перспективи співпраці з бізнесом Польщі та Італії в рамках проєкту EU4Business: Connecting Companies».

Виробників харчових продуктів, імпортерів та експортерів запрошують взяти участь у нетворкінговому заході у форматі В2В «Біо/органічні харчові продукти: стан галузі в Україні та перспективи співпраці з бізнесом Польщі та Італії в рамках проєкту «EU4Business: Connecting Companies».

Захід відбудеться 16 грудня 2022 року у змішаному форматі (онлайн і офлайн), початок о 10:00.

Це один із ключових заходів в рамках проєкту «B2BioFOOD» у сфері біо-/ органічних продуктів харчування, який реалізується Сумською торгово-промисловою палата спільно з партнерами з Польщі, Італії та України у рамках проєкту «EU4Business: Connecting Companies».

Під час заходу основна увага буде приділена вимогам до органічної продукції. Окрема частина заходу буде присвячена тренінгу з електронної комерції.

Завдяки участі в цьому заході українські підприємства, на додачу до цінної інформації від спікерів, отримають нові бізнес-контакти як вітчизняних виробників для можливої подальшої співпраці, кооперації та обміну досвідом, так і європейських компаній, зацікавлених у співпраці з українським бізнесом.

Програма заходу.

Участь у заході безкоштовна, мова заходу – українська.

Для участі необхідно зареєструватись.

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.



Додаткова інформація за тел.: (067) 542-91-26.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності