Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

КМУ ухвалив постанову щодо спрощення фумігації зерна

06 Жовтня 2022 17:09

КМУ ухвалив постанову щодо спрощення фумігації зерна

4 жовтня 2022 року КМУ ухвалив постанову, яка вирішує проблему оплати послуг, що пов’язані з фумігацією вантажів з об’єктами регулювання за кордоном. Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Зокрема, до Переліку послуг (Перелік послуг, робіт, прав інтелектуальної власності, інших немайнових прав, призначених для продажу (оплатної передачі), за операціями з імпорту яких рекомендовано Національному банку забезпечити здійснення переказів, затверджений постановою КМУ від 24.02.2022 № 153) він додав послуги зі знезараження та фумігації за кордоном вантажів, що експортують, а також передбачив винагороду комісіонера за цю послугу.

Ухвалені зміни сприятимуть розблокуванню проходу морських суден із сільськогосподарською продукцією, що експортують відповідно до Ініціативою щодо безпечного транспортування зерна та продуктів харчування з українських портів під час військового стану.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності