Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Дослідження «Можливості для розвитку експорту української продукції»

24 Серпня 2022 10:04

Дослідження «Можливості для розвитку експорту української продукції»

ГО «Проскурів бізнес клуб» у межах програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH презентував дослідження «Можливості для розвитку експорту української продукції при застосуванні обмежувальних заходів країн світу в торговельних відносинах з Росією та Білорусією».

Інформаційні партнери заходу – Офіс з розвитку підприємництва та експорту і національний проєкт Дія.Бізнес.

У дослідженні зроблено фокус на секторах, що мають потенціал для розвитку МСП, не потребують додаткового державного втручання, регулювання міждержавними угодами та домовленостями.

Розглянуто типи торговельних обмежень, введених країнами світу щодо торгівлі з білорусією і росією, можливості для українських підприємців з розвитку експорту та пошуку ніш, що з’являються у зв’язку зі змінами на світовому ринку.

Особливу увагу приділено рекомендаціям для кожного сектору. Загалом дослідження пропонує покроковий план дій для виходу українських виробників на зовнішні ринки.

Дослідження є виключною відповідальністю ГО «Проскурів Бізнес Клуб» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності