Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Інформація щодо Міжнародної виставки сільського господарства та тваринництва Foire Internationale de l’agriculture et des Ressources Animales (FIARA)

08 Лютого 2021 13:19

Інформація щодо Міжнародної виставки сільського господарства та тваринництва Foire Internationale de l’agriculture et des Ressources Animales (FIARA)

За інформацією Міністерства закордонних справ України, у період з 20 квітня до 08 червня 2021 року у м. Дакар (Сенегал) відбудеться 21-а Міжнародна виставка сільського господарства та тваринництва ** «Foire Internationale de l’agriculture et des Ressources Animales»** (FIARA).

Захід проходитиме на території Міжнародного центру зовнішньої торгівлі (Centre international du commerce extérieur, CICES).

Виставка ініційована виробниками сільськогосподарської продукції Сенегалу і відбувається щорічно, починаючи з 1999 року, під егідою Національної ради з питань координації та співпраці з сільськими робітниками (Conseil National de Concertation et de Coopération des Ruraux (CNCR)).

Ця виставка є майданчиком для діалогу з питань розвитку сільського господарства, тваринництва, рибальства, сільськогосподарської техніки, перевезення, переробки та пакування продукції, охорони навколишнього середовища, а також виставкою продукції зазначених галузей.

Традиційна кількість учасників – 800-850 осіб, серед яких – представники Франції, Німеччини, Бельгії, Словенії, Марокко, Тунісу, Алжиру, Туреччини, Китаю.

Учасникам виставки пропонується 2 модулі, які різняться за загальним метражем та вартістю: 1 модуль: 9 кв. м (3х3), вартість – 500 000 франків КФА (935 дол. США); 2 модуль: 18 кв. м. (3х6), вартість – 1 000 000 франків КФА (1870 дол. дол. США). Вартість у дол. США представлена у розрахунку за курсом: 1 дол. США = 535 франків КФА (станом на 06.01.2021 р.).

За бажання для демонстрації зразків сільськогосподарської техніки учасникам надається додаткова площа вартістю 50 000 франків КФА (94 дол. США) за 1 кв. м. Зазначена вартість сплачується за увесь період проведення виставки, а учаснику надається необхідне супутнє обладнання. Проїзд та проживання здійснюються за рахунок учасника. Формуляр учасника (додається).

За попередньою інформацією, найбільшу зацікавленість з боку сенегальської сторони може викликати сільськогосподарська техніка (машини та обладнання), техніка для транспортування продукції, добрива, сечовина, фосфати). Крім цього, організатори готові організувати зустрічі учасників виставки з представниками державних галузевих органів Сенегалу, зокрема з міністром сільського господарства, а також представниками Адміністрації Президента.

Щодо санітарних вимог, то з огляду на епідемічну ситуацію, пов’язану з COVID-19, наразі від іноземних громадян, які прибувають до Сенегалу, вимагається лише довідка про негативний результат ПЛР-тесту.

Більш детальну інформацію про захід можна отримати за посиланням або звернутися до організаційного комітету за електронною адресою: fiarasenegal@yahoo.com.

Формуляр учасника

Ваш браузер не підтримує PDF. Будь ласка, завантажте файл, щоб переглянути його: Завантажити PDF.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності