Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Опитування серед експортерів Полтавської області

10 Липня 2024 13:37

Опитування серед експортерів Полтавської області

У межах програми «Розбудова регіональної інфраструктури підтримки експортерів» Полтавська міська рада спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, центром підтримки підприємців Дія.Бізнес у Полтаві та Агенцією регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» проводить онлайн-опитування, щоб дізнатися про потреби експортерів області, досвід, поточні виклики, з якими стикаються, а також рівень зацікавленості в отриманні послуг для розвитку діяльності.

Результати опитування будуть використані для підготовки інструментів просування експортерів регіону, а також навчальної програми, яка стартує восени 2024 року.

Реєстрація

Дедлайн заповнення опитувальника — 28 липня 2024 року.

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Опитування проводиться в межах програми «Розбудова регіональної інфраструктури підтримки експортерів», яку реалізує громадська організація «Unite Ukraine» спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки проєкту Міжнародного торговельного центру «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни», який фінансує Уряд Японії.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності